Salata cu avocado, rosii si varza Kale maruntita

Salata

  • O varza mica Tuskan, spalata si uscata
  • Doua linguri de suc proaspat de lime
  • O lingura de ulei de masline extra virgin

Salsa

  • O jumatate de avocado curatata si taiata in bucatele
  • O rosie coapte, taiata in bucatele cu tot cu seminte si suc
  • O jumatate de cana de ceapa rosie taiata bucatele
  • O lingurita de ardei jalapeno tocat marunt
  • Un catel mic de usturoi dat prin razatoare
  • O lingura de suc de lamaie
  • Un sfert de lingurita de sare
  • Un sfert de pahar de seminte de dovleac nesarate sau seminte de floarea soarelui

salata de avocado

Mod de preparare

  1. Pentru a prepara varza Kale, taie de ambele parti ale unei frunze cu un cutit sau indeparteaza manual frunzele cu mana ta, pe care le poti arunca. Aduna cateva frunze lungi ale verzei pe fundul de lemn si taie-le in bucati mici. Ar trebui sa ai intre 4 si 6 pahare cu frunze de varza.
  2. Combina frunzele de varza cu sucul de lamaie, uleiul si sarea intr-un bol larg. Amesteca ingredientele manual ( ca si cum i-ai face un masaj verzei) timp de unul sau doua minute.
  3. Pentru a face salsa: combina avocado, rosiile, ceapa rosie, ardeiul jalapeno, sucul de lamaie, ulei si sarea, dupa care amesteci ca sa omogenizezi.
  4. Adauga salsa la varza Kale si amesteca pentru a combina. Se serveste la temperatura camerei
Te-a ajutat articolul? Da-i o nota de la 1 la 10!
10/101 rating

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here