Aceasta rulada este una absolut delicioasa, foarte usor de facut si poate fi consumata chiar si de persoanele cu intoleranta la gluten. Aceasta nu contine nici gluten si nici zahar adaugat.
Pentru prepararea acesteia aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 4 albusuri + 2 galbenusuri
- 50 gr de indulcitor Eritritol
- 30 ml de lapte migdale/cocos
- 100 gr branza de vaci degresata
- 20 gr cacao
- 30 gr pudra de proteina (puteti alege orice sortiment de aici)
Pentru crema aveti nevoie de urmatoarele:
- 300 gr branza de vaci degresata
- 30 gr de pudra proteica
Mod de preparare:
Pentru inceput, albusurile trebuie batute foarte bine cu indulcitorul (fie ca folositi eritritol sau orice alt indulcitor natural). Separat, galbenusurile se amesteca cu laptele, branza de vaci, cacaoa si pudra proteica. La final, toata compozitia se amesteca cu spuma de albusuri – este necesar sa folositi o spatula pentru acest procedeu si sa amestecati cu grija pentru a nu se lasa albusurile.
Toata compozitia se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se coace 12-13 minute la 180 grade. Cand este gata, se scoate din cuptor si se ruleaza imediat intr-un prosop iar mai apoi se lasa la racit.
Urmatorul pas este pregatirea cremei – se amesteca ingredientele pentru crema iar cand pandispanul este rece, se scoate din prosop si se intinde crema.
Se ruleaza strans iar rulda rezultata poate fi decorata cu ciocolata topita si alune maruntite. Ciocolata este ideal sa o alegeti cu un continut ridicat de cacao si fara zahar.