Astăzi vreau să împărtășesc rețeta pentru papanasi deliciosi cu brânză de vaci care necesită foarte puține ingrediente! Nu folosesc făină sau ouă. Când am încercat această versiune de a face papanasi cu brânză de vaci, mi-a plăcut foarte mult rezultatul!
Mă bucur că toți cei care ați venit pe pagina mea, rămâneți cu mine, să gătim împreună!
Ingrediente:
- Brânză de vaci – 250 g
- Mălai – 3 linguri
- Zahăr – 2 linguri
- Sare – un praf
- Ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Și acum să începem să pregătim papanasii nostri cu brânză de vaci.
Într-un bol curat, puneți cantitatea necesară de brânză de vaci. Dacă este prea umedă, o puteți scurge printr-un tifon sau printr-o sita.
Apoi, adăugați cantitatea necesară de mălai la brânza de vaci pregătită.
Apoi adăugați zahăr. Nu este recomandat să adăugați mai mult zahăr decât este indicat în rețetă. De asemenea, adăugați un praf de sare pentru gust!
Amestecați totul bine până când devine omogen. Dacă brânza de vaci este în bucăți, puteți mărunți amestecul puțin cu o furculiță pentru a-l face mai omogen. Puteți adăuga extract de vanilie dacă doriți.
Lăsați amestecul timp de 10-15 minute pentru a permite malaiului să se umfle și pentru a se scurge excesul de umiditate. Apoi treceți la formarea papanasilor de brânză de vaci.
Împărțiți în părți egale și rulați-le în bile; eu am făcut șase bucăți.
Apoi, dați-le formă de discuri pentru a arăta frumos! Puteți să le ungeți ușor în făină, va face modelarea mai ușoară.
Apoi prăjiți-le într-o tigaie cu ulei vegetal până devin aurii.
Așezați papanasii cu brânză de vaci pe prosoape de hârtie pentru a elimina excesul de ulei.
Deci, asta e, papanasii sunt gata, îi puteți servi cât sunt încă calzi! Parfumati, delicati și foarte gustosi!
În familia mea, ne place să mancam acesti papanasi cu lapte condensat, dulceata sau miere, este foarte delicios!
Pofta buna!