Cum stergi mesajele din WhatsApp dupa limita de timp?

delete-whatsapp

Aplicatia WhatsApp iti pune la dispozitie 7 minute pentru  a sterge un mesaj pe care l-ai trimis si acum regreti acest lucru, dar un simplu truc iti permite sa extinzi acest lucru la infinit. Iti explicam cum poti sa stergi mesajele trimise prin intermediul aplicatiei WhastsApp inainte de a fi citite.

Stergerea unui mesaj trimis prin intermediul aplicatiei WhatsApp este chiar un proces foarte usor. Trebuie  doar sa atingi mesajul si sa il tii, dupa care trebuie sa atingi cosul de gunoi care iti apare in bara de sus si sa apesi OK atunci cand iti apare o casuta pe ecran, care te intreaba daca chiar iti doresti sa stergi acel mesaj.

Ceea ce probabil ca vrei sa afli este modul in care poti sa stergi un mesaj, astfel incat nici persoanele carora le-ai trimis mesajul sa nu citeasca continutul acestuia. Acest lucru este foarte simplu: trebuie doar sa alegi optiunea “Sterge pentru toata lumea”.

Acest lucru este posibil timp de 7 minute dupa ce a fost trimis un mesaj, desi este clar ca acest lucru se aplica daca mesajul nu a fost citit inca.

Conform celor de la WEBetaInfo, aceasta limita de timp este extinsa pana la o orea, 8 minute si 16 secunde, cel putin pe dispozitivele pe iOS. Dar atat utilizatorii de Android, cat si pe cei de iPhone, pot de fapt sa isi stearga mesajele trimise prin intermediul aplicatiei WhatsApp dupa o perioada si mai lunga de timp, dupa cum vom explica mai jos.

delete-whatsapp

O sa stii daca un mesaj a fost citit sau nu prin faptul daca exista doua semne albastre sau nu- acest lucru inseamna ca a fost citit deja, iar doua semne gri arata doar faptul ca a fost trimis (daca mesajul a fost citit pe un smart watch sau pe ecranul blocat sub forma unei notificari, atunci exista posibilitatea ca mesajul sa fi fost citit, dar semnele sa nu fi devenit albastre).

Atunci cand un mesaj a fost sters, acesta va fi inlocuit cu un mesaj prin care sunt anuntate ambele persoane ca un mesaj a fost sters, lucru care ar putea sa duca la aparitia unor situatii ciudate.

Functia “Delete for Everyone” functioneaza pe toate tipurile de mesaje WhatsApp, fie ca este vorba de un text, un filmulet, o poza sau un GIF. acest lucru functioneaza atat pe dispozitivele iOS, cat si pe cele Android.

Cum poti sa castigi mai mult timp- sterge mesajele trimise prin aplicatia WhatsApp dupa 7 minute

Daca ai trimis un mesaj prin WhatsApp, ai ajuns sa regreti acest lucru si acum este prea tarziu pentru folosi optiunea “Delete For Everyone” (pentru ca au trecut deja cele 7 minute), exista totusi un mod pentru a extinde aceasta perioada de timp in care o sa poti sterge mesajele.

  • Trebuie sa iti inchizi datele mobile si orice conexiune cu o retea Wi fi
  • Intra la “Settings” (“Setari”), la “Date and Time settings” (“Setarile Datei si Orei”)si sa dai timpul inapoi pe o data inainte de a fi trimis mesajul
  • Trebuie sa deschizi aplicatia WhatsApp, sa gasesti si sa selectezi mesajul pe care vrei sa il stergi si sa alegi optiunea “Delete for Everyone” (“Sterge pentru toata lumea”)
  • Porneste conexiunea Wi fi si datele mobile, dupa car resetezi data si ora la normal pentru ca mesajul sa fie sters pe serverele WhatsApp ( si tu sa continui sa iti folosesti telefonul).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here