Chiar daca Teo s-a mai ingrasat de cand aparitia ei facea oamenii sa exclame „Vai cat de mult ai slabit!”, dieta ei a dat rezultate foarte bune si lumea inca se mai intreaba cum a reusit acest lucru. Daca esti curioasa sa stii, atunci ramai cu noi pentru a afla secretul si bineinteles dieta lui Teo Trandafir.
Dieta lui Teo Trandafir are la baza un lucru pe care toata lumea ar trebui sa-l aiba in vedere: un stil de viata echilibrat si sanatos, dar si multe ore de munca in sala de fitness. Toate acestea au ajutat-o sa slabeasca aproximativ 60 de kilograme, lucru care pentru multe dintre noi este un vis. Cel mai important este ca dieta lui Teo Trandafir a fost conceputa in asa fel incat aceasta slabire sa fie SANATOASA!
Cuprins
Cum a reusit? Iata cum arata o saptamana de regim:
Meniu Luni:
Mic dejun
– un ceai de plante, o omleta (gatita dintr-un ou si o feliuta de sunca presata). Este recomandat ca ceaiul sa fie ceai verde.
– o felie de paine si o portocala sau un alt fruct din categoria citrice.
Pranz
– 150 g de carne de vita la gratar. Carnea de vita poate fi schimbata de la saptamana la saptamana cu piept de pui sau carne de miel.
– o salata de cruditati (rosii, castraveti, ceapa, putin ulei de masline). Este de preferat ca legumele sa fie bio.
Cina
– 100 g peste la cuptor. Modalitatile de preparare pot fi multiple, asigurati-va ca il preparati cat mai sanatos.
– un ceai de tei neindulcit sau indulcit cu foarte putina miere de albine.
– un mar sau o para.
Meniu Marti:
Mic dejun
– un ou fert moale sau tare dupa preferintele dumneavoastre.
– un ceai verde neindulcit.
– o felie de paine de secara.
Pranz
– piept de pui la gratar legume.
– un iaurt degresat cu sau fara fructe dupa preferinte.
– un mar sau alt fruct din aceeasi categorie.
Cina
– fasole verde fiarta sau mazare fiarta.
– o portocala sau un grepfruit.
– un ceai de lamaie indulcit cu miere de albine.
Meniu Miercuri:
Mic dejun
– o cafea fara adaos de zahar. Eu personal recomand Cafe From care este una dintre cafelele de top folosite in curele de slabire.
– o felie de paine sau o chifla.
– 100 g de sunca presata.
Pranz
– peste la gratar (cu lamaie)
– o banana
Cina
– salata de cruditati cu piept de pui
– un ceai de fructe
– un kiwi
Meniu Joi:
Mic dejun
– un bol cu fulgi de porumb amestecat cu un pahar de lapte degresat
– un mar
Pranz
– 150 g file de somon
– o felie de paine de secara
– o portocala
Cina
– o salata de sezon
– o portocala
– un ceai de tei
Meniu Vineri:
Mic dejun
– o felie de paine de secara
– o felie de cascaval
– o cafea fara adaos de zahar
Pranz:
– 150 g de piept de pui la gratar
– o salata de varza
– un ceai de plante
Sursa foto: https://www.facebook.com/Teo.Trandafir