Crapul cu legume facut la cuptor este una dintre cele mai bune mancaruri care s-au inventat vreodata. Foarte gustos, foarte hranitor dar in acelasi timp si foarte sanatos. Din fericire pentru persoanele aflate la cura, crapul cu legume la cuptor contine destuld e putine calorii (si foarte multe proteine), deci cel putin din punctul meu de vedere este o mancare care poate fi trecuta fara probleme pe lista celor permise in cura de slabire.
100 grame crap la cuptor Calorii | 91 | Proteine | 9.9 | Lipide | 3.4 | Carbohidrati | 5.2 | Fibre | 1.5 | | 200 grame crap la cuptor Calorii | 182 | Proteine | 19.8 | Lipide | 6.8 | Carbohidrati | 10.4 | Fibre | 3 | | 300 grame crap la cuptor Calorii | 273 | Proteine | 29.7 | Lipide | 10.2 | Carbohidrati | 15.6 | Fibre | 4.5 | |
Totusi, trebuie sa luam in considerare faptul ca crapul la cuptor se poate prepara in mai multe moduri, cu mai multe ingediente iar printr-o combinatie kamikaze cred ca este posibil sa obtineti si o bomba calorica. Ingredientele pentru prepararea crapului cu legume la cuptor, pentru care s-au scris datele de mai sus sunt: 680g crap, 300g morcovi, 350g rosii, 245g telina, 45g ceapa, 5g ulei masline, 170g bulion fara zahar.