Crapul cu legume facut la cuptor este una dintre cele mai bune mancaruri care s-au inventat vreodata. Foarte gustos, foarte hranitor dar in acelasi timp si foarte sanatos. Din fericire pentru persoanele aflate la cura, crapul cu legume la cuptor contine destuld e putine calorii (si foarte multe proteine), deci cel putin din punctul meu de vedere este o mancare care poate fi trecuta fara probleme pe lista celor permise in cura de slabire.
100 grame crap la cuptor
Calorii |
91 |
Proteine |
9.9 |
Lipide |
3.4 |
Carbohidrati |
5.2 |
Fibre |
1.5 |
|
200 grame crap la cuptor
Calorii |
182 |
Proteine |
19.8 |
Lipide |
6.8 |
Carbohidrati |
10.4 |
Fibre |
3 |
|
300 grame crap la cuptor
Calorii |
273 |
Proteine |
29.7 |
Lipide |
10.2 |
Carbohidrati |
15.6 |
Fibre |
4.5 |
|
Totusi, trebuie sa luam in considerare faptul ca crapul la cuptor se poate prepara in mai multe moduri, cu mai multe ingediente iar printr-o combinatie kamikaze cred ca este posibil sa obtineti si o bomba calorica. Ingredientele pentru prepararea crapului cu legume la cuptor, pentru care s-au scris datele de mai sus sunt: 680g crap, 300g morcovi, 350g rosii, 245g telina, 45g ceapa, 5g ulei masline, 170g bulion fara zahar.