Alecia - Blog Pentru Femei
No Result
View All Result
  • Home
  • Sănătate
  • Dietă & Slăbire
  • Frumusete
  • Casă și Gradină
  • Recomandări
DIABET
REȚETE CULINARE
  • Home
  • Sănătate
  • Dietă & Slăbire
  • Frumusete
  • Casă și Gradină
  • Recomandări
No Result
View All Result
Alecia - Blog Pentru Femei

Ardei murați la borcan: perfecți pentru a fi umpluți. Se mențin foarte bine toata iarna

by Maria
28 august
Ardei murati pentru umplut

Aceasta reteta de ardei murati este pentru cei care iubesc ardeii sub orice forma. Ardeii pregătiți în acest fel sunt excelenți pentru umplerea lor sau pentru folosirea in orice fel de mancare. Gătiți cu plăcere și bucurați-vă familia și prietenii.

Ingrediente necesare pentru 1 borcan de 2 litri:

  • Ardei gras – 700-750 de grame
  • Sare – 2 linguri (cu putin varf)
  • zahăr – 2 linguri cu varf
  • Oțet 9% – 3 linguri
  • Apă

Mod de preparare:

Ardeiul îl spăl bine sub jet de apă.

Fac intepaturi in jurul tulpinii cu o scobitoare (cam 5-6 gauri).

Punem apa la fiert iar in acelasi timp, sterilizez capacele pentru cel putin 3 minute.

Turnam cu grija apa clocotita in borcane, peste ardei.

Se acopera cu un capac si se lasa 40 de minute. Ardeii vor absorbi apa, asa ca stai cu ochii pe ei si mai adauga apa fierbinte cand e nevoie.

După 40 de minute, scurg apa din borcane într-o cratita. Se aduce la fierbere, se adaugă sare, zahăr, oțet și se amestecă bine.

Turnam saramura în borcane, acopăr cu capace, aștept zece minute, adaug saramură și strang capacele.

Întorc borcanele cu susul in jos și le învelesc într-un prosop și aștept să se răcească complet.

Ardeii sunt gata si se pot depozita in camara. Spor la treaba!

Tags: Rețete de Murături

Related Posts

salata-de-sfecla
Culinar

Salată de sfeclă roșie – un izvor de sănătate

turte-cartofi-chefir-fara-oua
Culinar

Turte de cartofi cu chefir. O rețetă apetisantă: Fără ouă

chifle dulci cu branza de vaci
Culinar

Chifle pufoase și dulci, cu umplutură de brânzică de vaci! Simplu și rapid

pregatim-branza-de-casa-30-minute
Culinar

Pregătim cea mai gustoasă brânză de casă în 30 de minute

tort pandispan cu piersici
Culinar

Tort Raiul Piersicilor: cu blaturi ușoare de pandișpan, piersici moi și cremă aromată

chifle pufoase cu crema de vanilie
Culinar

Chifle dulci și pufoase umplute cu cremă de vanilie

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • salata-de-sfecla
    Salată de sfeclă roșie – un izvor de sănătate
  • chifle dulci cu branza de vaci
    Chifle pufoase și dulci, cu umplutură de brânzică de vaci! Simplu și rapid
  • turte-cartofi-chefir-fara-oua
    Turte de cartofi cu chefir. O rețetă apetisantă: Fără ouă
  • tort pandispan cu piersici
    Tort Raiul Piersicilor: cu blaturi ușoare de pandișpan, piersici moi și cremă aromată
  • pregatim-branza-de-casa-30-minute
    Pregătim cea mai gustoasă brânză de casă în 30 de minute
  • dieta-rina
    Dieta Rina – Cat poti slabi in 4 zile? Am testat aceasta dieta
  • cat-de-eficiente-sunt-dietele
    Tipuri de diete – cum te ajuta dietele sa slabesti?
  • dieta-disociata-meniu
    Dieta disociata – Dieta de 60 de zile cu care slabesti 15 kilograme
  • tarate-psyllium
    Tărâțe Psyllium – Cum se administrează? Ce beneficii au?
  • ce este dieta de 3 zile
    Dieta de 3 zile – planuri de mese, substituiri permise și precauții
  • Despre mine
  • Publicitate
  • Termeni si conditii
  • GDPR
  • Contact

© 2023 Alecia.ro - Blogul Femeii Moderne

No Result
View All Result
  • Home
  • Sănătate
  • Dietă & Slăbire
  • Frumusete
  • Casă și Gradină
  • Recomandări

© 2023 Alecia.ro - Blogul Femeii Moderne