Taitei Umpluti cu Farsa de Carne – Nudelroulade

Ingrediente pentru 10 portii de taitei umpluti cu carne:

  • coca de taitei (R 91) sau clatite Celestine (R 97) 150 g;
  • farsa de carne (R 89)
  • 200 g (reteta respectiva pe jumatate).

Cum se prepara Taitei Umpluti cu Farsa de Carne – Nudelroulade ?

Coca de taitei se intinde in foaie subtire. Se taie straifuri late de circa 15 cm, astfel incat diametrul ruloului rezultat sa nu depasesca 3-4 cm. Cu ajutorul unui cutit mai lung se intinde farsa de carne in strat subtire, dupa care se ruleaza. Rulourile obtinute se invelesc in folie de aluminiu, se pun intr-o tava cu  putina apa si se introduc in cuptorul incins.

Se tin cam 20-30 minute, dupa care se scot, se desfac din folie si se taie in felii groase de aproximativ 4-5 mm. Taiteii umpluti astfel obtinuti se pun in supa sau con-some fierbinte, inainte de servire. Nota: La fel puteti proceda si cu foile de clatite Celestine.

Scrie un comentariu sau o intrebare: