Supa Nuntasilor – Hochzeitssuppe

Ingrediente pentru 5-6 portii de supa nuntasilor – Hochzeitssuppe:

  • consome de vita (R 69) 2 1;
  • galuste de gris (R 82), galuste de ficat (R 83), galuste cu branza de vaci (R 86), galuste din maduva (R 88) si clatite Celestine (R 97): cate o bucata din fieca­re la o portie;
  • o legatura mica de patrunjel sau ceapa verde.

Cum se prepara supa nuntasilor – Hochzeitssuppe ?

Galustele si clatitele se pregatesc fiecare separat, in functie de reteta respectiva. Se pastreaza la cald si se pun in ceasca (sau bol) cu consome fierbinte, pregatit conform retetei nr.69. Se serveste cu patrunjel tocat marunt sau ceapa verde (numai partea verde) taiata inele.

Nota: Hochzeitssuppe este o supa ce in Germania se serveste numai la nunti si este o supa festiva ce contine intotdeauna cel putin patru garnituri la alegere. Garniturile din reteta de mai sus sunt cel mai adesea folosite, dar pot fi folosite si altfel de garnituri.

Scrie un comentariu sau o intrebare: