Supa de Pasare cu Taitei de Casa

Ingrediente pentru 5-6 portii de Supa de Pasare cu Taitei de Casa:

  • carne de pasare 500 g;
  • ceapa 60 g;
  • morcov 100 g;
  • telina si albitura 150 g;
  • o lingurita de Knorr Delikat;
  • piper boabe;
  • o legatura de patrunjel;
  • sare;
  • taitei de casa (R 92) 200 g.

Cum se face Supa de Pasare cu Taitei de Casa ?

Carnea de pasare se curata, se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa rece. Se spumea­za, apoi se adauga o lingurita de Knorr Delikat si zarzavatul curatat si taiat bucati. Se fierbe incet la foc mic, timp de aproximativ o jumatate de ora. Spre sfarsit se adauga cateva boabe de piper si ramurele de patrunjel. Dupa ce fierberea s-a incheiat, se strecoara supa, iar zeama se pune din nou la fiert. Taiteii de casa, preparati dbnform retetei nr.92, se scutura de faina si se pun la fiert in supa. Se fierb 4-5 minute, se adauga carnea de pasare aleasa si taiata cubulete, si se potriveste gustul cu sare. inainte de servire se adauga patrunjelul verde tocat.

Scrie un comentariu sau o intrebare: