Supa de fasole verde

Ingrediente necesare pentru supa de fasole verde:

  • 100g fasole verde;
  • 5 ml ulei;
  • 60 g rosii,
  • 25 g smantana;
  • verdeata, sare, supa de zarzavat.

Cum se prepara supa de fasole verde?

Se pun la fiert 300 ml supa strecurata obtinuta prin fierberea zarzavaturilor care au pana la 5 % glucide. Cand clocoteste se adauga fasolea verde curatata, spalata si taiata in lung. Dupa ce a fiert se adauga uleiul si sarea.

Separat, rosiile se spala, se curata de coaja, se taie in bucati si se pun la fiert in putina apa. Dupa ce s-au inmuiat se paseaza si se toarna peste supa preparata. Se mai da in cateva clocote. Verdeata se spala, se taie marunt si se presara peste supa inante de a fi servita; tot atunci se adauga si smantana.

Scrie un comentariu sau o intrebare: