Supa Crema Ambasador

Ingrediente pentru Supa Crema Ambasador:

  • unt 50 g;
  • costita afumata 80 g;
  • praz (partea verde) 80 g;
  • morcovi 80 g;
  • ceapa 60 g;
  • un catel de usturoi;
  • mazare verde (proaspata sau din conserva) 600 g;
  • orez 40 g;
  • smantana 80 g;
  • salata verde 100 g;
  • sare dupa gust.

Cum se prepara Supa Crema Ambasador ?

Costita se taie cubulete si se prajeste auriu in jumatate din cantitatea de unt. Se adauga prazul, morcovii si ceapa, toate taiate marunt. Se prajesc impreuna timp de cateva minute. Se stinge cu supa (R 80, 81) sau apa (aprox. 1,5 1) cu o lingurita de Knorr Delikat. Se aduce la fier­bere si se adauga mazarea spalata si scursa de apa. Se adauga usturoiul si se fierbe, pana ce toate ingredientele sunt bine patrunse. Se paseaza printr-o sita deasa si se adauga smantana si orezul fiert separat in apa clocotita cu sare. Se lasa inca 2-3 minute la foc mic si se potriveste gustul cu sare.
Salata se spala, se desface in foi, se ruleaza si se taie fidelute (chiffbnnade). Se caleste 2-3 minute intr-o tigaie cu unt si se adauga in crema inainte de servire.

Scrie un comentariu sau o intrebare: