Sarmale fara Carne

Ingrediente Sarmale fara Carne

  • 200 g varza dulce
  • 150 g mere
  • 50 g morcovi
  • 50 g patrunjel
  • 50 g telina
  • 25 g orez
  • 20 g unt
  • 30 g smantana
  • 1 lingurita patrunjel
  • si marar tocat.

Cum se prepara sarmaleel fara carne ?

Orezul, bine spalat, se pune in tigaie cu 2–3 linguri de apa, se lasa sa dea cateva clocote pana ce se umfla putin si apa scade. Se adauga untul, verdeata tocata, merele, patrunjelul, telina si morcovul, curatate, spalate si date pe razatoarea de zarzavat.

Se amesteca totul bine si cu aceasta umplutura se fac sarmale.Se aseaza sarmalele in cratita, se toarna apa cît sa le acopere si se pun la fiert. Se servesc cu smantana.

Scrie un comentariu sau o intrebare: