Salata de icre din scrumbii sarate

Ingrediente salata de icre din scrumbii sarate:

  • icre de la o scrumbie
  • 1 lingurita ceapa rasa
  • zeama de la o jumatate de lamaie (in lipsa lamaii, putina sare de lamaie dizolvata intr–o lingura de apa)
  • miezul de la o felie de franzela muiat in apa
  • ½ pahar ulei
  • 2 linguri sifon.

Cum se prepara salata de icre din scrumbii sarate ?

Se zdrobesc icrele cu furculita intr–un castron mic, se scoate pielita si se amesteca cu miezul de paine muiat si bine stors. Se amesteca in acelasi sens, adaugind uleiul picatura  cu  picatura. Dupa ce s–a pus tot uleiul, se adauga ceapa rasa,  zeama de lamaie, se amesteca, adaugind la urma sifonul.
Se garniseste cu masline fara sîmburi, taiate in forma de  floricica.

Salata de icre din scrumbii in imagini:

salata_de_icre salata_de_icre

Scrie un comentariu sau o intrebare: