Rulada de salau

  • 150 g de salau
  • 20 g miez de franzela,
  • 35 g lapte,
  • 10 g unt,
  • 20 g smantana,
  • 3 g faina,
  • 1 albus, sare.

Carnea de salau (curatata de piele si de oase) si miezul de paine muiat in lapte se dau de doua ori prin masina de tocat, se adauga putina sare, 5 g unt topit si se amesteca bine. Se face o omleta din albusul amestecat cu 10 g lapte si putina sare (se coace la abur).
Pasta de peste se intinde pe o bucata de tifon stropita cu apa, peste ea se aseaza omleta de albus, se ruleazasi se fierbe la abur. cand este gata, se scoate din tifon, se aseaza pe o tavita unsa cu unt, se toarna peste rulada un sos preparat din smantanasi faina, se stropeste cu restul de unt si se coace la cuptor. Se serveste in tavita.

Scrie un comentariu sau o intrebare: