Rulada de salau

  • 150 g de salau
  • 20 g miez de franzela,
  • 35 g lapte,
  • 10 g unt,
  • 20 g smantana,
  • 3 g faina,
  • 1 albus, sare.

Carnea de salau (curatata de piele si de oase) si miezul de paine muiat in lapte se dau de doua ori prin masina de tocat, se adauga putina sare, 5 g unt topit si se amesteca bine. Se face o omleta din albusul amestecat cu 10 g lapte si putina sare (se coace la abur).
Pasta de peste se intinde pe o bucata de tifon stropita cu apa, peste ea se aseaza omleta de albus, se ruleazasi se fierbe la abur. cand este gata, se scoate din tifon, se aseaza pe o tavita unsa cu unt, se toarna peste rulada un sos preparat din smantanasi faina, se stropeste cu restul de unt si se coace la cuptor. Se serveste in tavita.

Te-a ajutat articolul? Da-i o nota de la 1 la 10!
Loading...

Scrie un comentariu sau o intrebare: