Reteta suc de morcovi cu ghimbir si lamaie

In orice perioada a anului, sucul de morcov este un adevarat atu pentru sanatate si sistemul imunitar. Daca mai adaugam in el putin ghimbir si putina lamaie, avem un intreg arsenal de legume si fructe de partea noastra, dar de ce sa nu recunosatem si un suc delicios atat pentru noi adultii cat si pentru cei mici.

De ce avem nevoie pentru suc de morcovi?

  • suc-de-morcovi4 morcovi mari, de preferat bio adica direct din gradina sau cumparati de la piata de la tarani.
  • 1 cub de gimbir de aproximativ 3 cm3.
  • jumatate de lamaie

Cum se prepara sucul de morcovi?

  • curatam ghimbirul si morcovul dupa care le taiem felii pentru a incapea in storcatorul de legume.
  • curatam lamaia de pielita si o adaugam in storcator.
  • porniti storcatorul si … pofta buna!

Sfaturi si ponturi:

  • adaugati ghimbir dupa gustul dumneavoastra. Unele persoane prefera cu mai mult ghimbir, altii cu mai putin, iar altii deloc.
  • adaugati 2 cuburi de gheata pentru o senzatie mai fresh.

4 pareri . Tu ce crezi ?

  1. Pingback: Despre bolile reumatismale

  2. Pingback: Dieta naturala: Dieta cu alimente crude

  3. Pingback: Ce sucuri de legume facem?

  4. Pingback: Păreri Despre PHILIPS Avance Collection HR7778/00. E bun?

Scrie un comentariu sau o intrebare: