Pulpe de pui cu rosii si morcov la tava

Ingrediente pulpe de pui cu rosii si morcov la tava

Pentru a prepara pulpe de pui cu rosii si morcov la tava ai nevoie de: 4 pulpe de pui, sare, piper, 3 linguri de faina, 0.7 dl ulei, o lingura de vin alb, 300 grame de rosii, 500 grame de morcovi fragezi, o capatina de usturoi, 1 fir de patrunjel.

Cum se pregatesc pulpe de pui cu rosii si morcov la tava ?

Speli pulpele iar partea cu piele o crestezi cu un cutit bine ascutit, apoi le freci cu sare si cu piper. Treci fiecare pulpa prin faina si le asezi intr-un vas termorezistent uns cu ulei. Stropesti pulpele cu ulei, torni peste ele vinul, acoperi cu folie si le pui in cuptorul preincalzit la 180 de grade. Cand pulpele sunt pe jumatate gata desfaci folia si asezi morcovii fragezi taiati in bucati mai mari langa pulpe. Asezi si rosii intregi sau taiate in doua in functie de marime. Curati usturoiul, il tai in bucati mai mari, il pui in tava, presari patrunjelul verde tocat fin si pui tava inapoi in cuptor pentru inca 20 – 25 de minute.

Scrie un comentariu sau o intrebare: