Pateu de legume cu oua

Pentru circa patru poertii de pateu de legume cu oua, se rumenesc intr-o tigaie antiadezivca o ceapa curatata si tocata, 1 dovlecel taiat cubulete, 1/2 ardei galben si 1/2 ardei rosu taiate patratele, 1 patlagica vanta tocata cubulete, sare si piper. Se incalzeste cuptorul la temostat 6-7 sau 200 grade, se amesteca legumele dupa ce s-au racit cu 6 oua batute ca pentru omleta.

Se adauga 1/2 buchetel de busuioc si patrunjel tocat si se varsa compozitia intr-o forma de chec imbracata intr-o foaie de hartie impermeabila. Se da la cuptro pentru circa 3/4  de ora si se lasa sa se raceasca cateva minute inainte de a se scoate din forma. Se serveste fierbinte, cald sau rece, de exemplu cu garnitura de salata verde.

Scrie un comentariu sau o intrebare: