#mâncarecunotificare de la Caroli

Ce poate fi mai important pentru fiecare dintre noi decât sănătatea noastră și a familiei noastre. Suntem mereu preocupați să mâncăm sănătos și mai ales alimente proaspete si cred că în frigiderul fiecăruia dintre noi se găsește cel puțin un produs din categoria mezelurilor. Fie că vorbim despre salam, șuncă, cabanos, cârnați sau crenvurști (cremwursti).

Am auzit tot felul de povești despre cum sunt fabricate mezelurile însă, sinceră să fiu, mare parte din acestea sunt basme. Mare parte dintre acestea respectă toate standardele însă, ce este important este faptul că mulți nu păstrează alimentele așa cum trebuie.

Frigiderul vostru este setat la o temperatură optimă? De multe ori uităm salamul pe masa din bucătărie atunci când suntem grăbiți, nu-i așa? Nu trebuie să vă mai faceți griji, Carolimetru Termic vă anunță dacă salamul a stat prea mult timp pe masa din bucătărie.

Noul sistem de la Caroli – carolimetrul termic este o chestie, care, personal, mi se pare foarte interesantă și foarte utilă.

Ce este carolimetru termic? Cum funcționează?

Carolimetru termic este un instrument extrem de util care ne atenționează atunci când salamul nu este păstrat la o temperatură corespunzătoare. Acest instrument este sub forma unei etichete inteligente cu ecran termosensibil. Această etichetă are două culori – galben și verde. Calorimetru Termic Caroli

Atunci când este colorată în verde, produsul are o temperatură optimă cuprinsă între 2º- 8ºC iar în momentul în care este depășită temperatura de 8ºC culoarea se va schimba în galben. În acest fel ne atenționează dacă salamul este păstrat la o temperatură corespunzătoare.

Acest tip de etichetă este folosită pentru salamurile Semenic Extra Caroli. Cu toate că produsele au această etichetă, prețul este același.
Sunt de mult timp o fană a produselor Caroli Foods iar acum sunt foarte încântată de noul sistem pe care l-au gândit, Carolimetru Termic, pentru noi, pentru a mânca mereu proaspăt și produse de calitate.

De ce este folosit Carolimetru Termic?

Rolul acestui instrument este de a ne atenționa atunci când produsul nu este păstrat la o temperatură optimă. Putem astfel verifica temperatura produselor înainte de a le cumpăra sau înainte de a le mânca. Toate produsele Caroli trebuie păstrate/transportate la o temperatură care să nu depășească 8ºC.

Să nu credeți că dacă scoatem salamul din frigider 5 minute, culoarea Carolimetrului va deveni galbenă. Pentru a se schimba culoarea, din verde în galben, trebuie ca produsul să fie la o temperatură mai mare de 8ºC mai mult de 30 – 40 de minute.

Nu lăsați produsele la temperaturi mari de 8ºC mai mult de o oră. Dacă produsul are eticheta colorată în galben trebuie băgăt neapărat la frigider iar eticheta va fi din nou verde după aproximativ 1 oră.
Produsele Caroli conțin carne în proporție de 90% iar restul ingredientelor conținute sunt afișate pe etichetă. Așa că ”Hai la masă„ vorba lui Șervețel.

Ideea de #MâncareCuNotificare mi se pare extrem de bună iar Caroli Foods ne arată încă odată că își respectă clienții și ține la sănătatea lor. Nu v-am convins încă? Atunci puteți intra aici pentru mai multe detalii legate de produsele Caroli și Carolimetru Termic.

Te-a ajutat articolul? Da-i o nota de la 1 la 10!
Loading...

Scrie un comentariu sau o intrebare: