Galuste cu Branza de Vaci – Quenelles au Fromage Blanc

Ingrediente pentru 10 portii de galuste cu branza de vaci:

  • galbenus de ou 2 buc (50 g);
  • branza de vaci 100 g;
  • faina 30 g;
  • pesmet alb 25 g;
  • sare si piper alb macinat dupa gust. (Daca doriti puteti adauga si putin patrunjel sau ceapa verde tocatamarunt).

Cum se prepara galustele cu branza de vaci ?

Toate ingredientele se amesteca bine si apoi se lasa 15 minute la frigider. Se scot, se mai ames­teca putin, se formeaza galuste cu o lingurita si se pun in apa clocotita cu sare. Se fierb la foc potrivit timp de aproximativ 10 minute.

1 parere . Tu ce crezi ?

  1. aura

    buna ziua fromage blanc mai pe rom aneste inseamna branza de vac[i branzadulce] oare de ce dintr un magazin mi s a recomandat o branza telemea sub aceasta denumire poate gresesc eu

Scrie un comentariu sau o intrebare: