in

Dovlecei prajiti in ulei

Dovlecei prajiti în ulei

  • 4 dovlecei
  • 2 linguri faina
  • 3-4 linguri ulei
  • otet sau zeama  de lamaie
  • sare.

Cum se prepara dovleceii in ulei ?

Se rad dovleceii, se taie rotogoale subtiri. Se sterge fiecare  rotogol cu un servet curat si uscat, se da prin faina si se prajeste  în ulei. Cand sînt prajiti, se asaza pe o farfurie si se toarna deasupra zeama de lamaie sau putin otet si sare. Se servesc fierbinti sau reci.

Written by Alecia

Pasionata de nutritie, regimuri, tehnici de slabire dar si de efectele suplimentelor alimentare destinate slabirii asupra organismului. Pe masura ce timpul imi permite voi incerca sa abordez cat mai multe probleme pe aceasta tema. Pentru orice fel de intrebari nu va sfiiti sa folositi sistemul de comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dovlecei in floare cu ulei

Chiftelute de dovlecei