Copanele de pui in sos picant

Ingrediente copanele de pui in sos picant:

Pentru a prepara copanele de pui in sos picant ai nvoie de: 1kg copanele, 100 ml de sos de soia, 100 ml de sos worchester, 100 ml de apa, 100 ml de sos picant, 3 linguri de zahar brun, 2 linguri otet balsamic, 1 lingura de susan, ghimbir si curry.

copanele-de-puiCum se pregatesc copanele de pui in sos picant ?

Pui copanelele de pui intr-un vas si torni peste ele sosul de soia si sosul worchester. Le dai la frigider pentru 2 – 3 ore. Scoti copanelele si le pui intr-o tava. Peste sosul ramas de la marinare, adaugi zaharul brun si amesteci pana se topeste.

Pui apoi sosul picant si otetul balsamic, adaugi ghimbir si curry, amesteci pana se omogenizeaza apoi pui apa si torni sosul in tava peste copanele.

Dai cuptorul la foc mic pana se rumenesc copanele pe ambele parti si se caramelizeaa sosul. Scoti tava de la cuptor si presari susan. Servesti pe pat de orez.

Scrie un comentariu sau o intrebare: