Ciorba din Maruntaie de Miel

Ingrediente pentru 5-6portii de Ciorba din Maruntaie de Miel:

  • maruntaie de miel (organe, matisoare, etc.) 500 g;
  • ceapa 60 g;
  • morcov 100;
  • telina si albitura 150 g;
  • orez 50 g;
  • ceapa verde 150 g;
  • iaurt 150 g;
  • sare de lamaie sau zeama de varza dupa gust;
  • sare si o legatura mica de patrunjel.

Cum se prepara Ciorba din Maruntaie de Miel:

Organele de miel se spala si se taie bucatele, matisoarele se curata bine, se spala in mai multe ape si se taie in bucatele mici. Se pun toate la fiert in apa rece. Se spumeaza si se adauga putina sare sau Knorr Delikat. Dupa ce s-au fiert pe jumatate, se adauga zarzavatul taiat marunt, iar dupa inca 10 minute de fierbere se adauga orezul spalat si ceapa verde taiata inele. Dupa ce toate ingredientele s-au fiert se adauga iaurtul, se potriveste gustul cu sare si sare de lamaie sau zeama de varza. inainte de servire se adauga verdeata tocata marunt.

Scrie un comentariu sau o intrebare: