Ciorba de Teci (Fasole Verde)

Ingrediente pentru 5-6portii de Ciorba de Teci ( Fasole Verde):

  • ceapa 100 g;
  • morcov 100 g;
  • telina si albitura 150 g;
  • fasole verde 500 g;
  • cartofi 200 g;
  • rosii proaspete sau in bulion 250 g;
  • usturoi 20 g;
  • otet, sare si Knorr Delikat dupa gust;
  • marar sau patrunjel

Cum se prepara Ciorba de Teci (Fasole Verde):

Zarzavatul se taie marunt si se pune la fiert in apa cu putina sare sau Knorr Delikat. Se fierbe aproximativ 10 minute, dupa care se adauga fasolea verde rupta sau taiata bucatele.
Dupa inca cateva minute de fierbere se adauga si cartofii taiati cuburi. Spre sfarsitul fierberii se adauga rosiile decojite si taiate cubulete, impreuna cu usturoiul taiat foarte fin.
Dupa ce toate ingredientele sunt bine fierte, se potriveste gustul cu sare si, eventual, putin otet. inainte de servire se adauga verdeata toca­ta marunt.

Scrie un comentariu sau o intrebare: