Ciorba de stevie

Ingrediente pentru 5-6 portii ciorba de stevie:

  • ceapa 100 g;
  • morcov 50 g;
  • telina 50 g;
  • albitura 50 g;
  • orez 75 g;
  • stevie 500 g;
  • zeama de varza 5-600 ml sau putina sare de lamaie;
  • sare si Knorr Delikat dupa gust;
  • putin patrun­jel sau leustean.

Cum se prepara ciorba de stevie?

Modul de preparare al ciorbei de stevie este destul de simplu si nu difera cu mare lucru fata de prepararea ciorbelor obisnuite. Zarzavatul se taie marunt si se pune la fiert in supa sau apa cu o lingurita de Knorr Delikat. Dupa aproximativ 10 minute de fierbere, se adauga orezul spalat, se continua fierberea inca 5-6 minute, apoi se adauga stevia spalata si taiata fasii.

Se fierbe, pana ce toate ingredientele sunt bine fierte, iar la sfarsit se adauga sarea de lamaie sau zeama de varza fiarta separat. Se potriveste gustul cu sare si inainte de servire se adauga verdeata tocata.

Scrie un comentariu sau o intrebare: