Ciorba de Praz

Ingrediente pentru 5-6portii de Ciorba de Praz:

  • morcov 100 g;
  • ceapa 60 g;
  • telina si albitura 100 g;
  • praz 500 g; ulei 100 ml;
  • orez 50 g;
  • sare si o lingurita de Knorr Delikat;
  • zeama de varza 5-600 ml;
  • o legatura de leustean sau patrunjel.

Cum se prepara Ciorba de Praz?

Zarzavatul se taie marunt si se pune la fiert in supa  sau apa cu o lingurita de Knorr Delikat. Prazul se curata, se spala, se taie in doua pe lung, dupa care se taie feliute. Se cales­te in ulei cu putina apa si apoi se adauga la fiert. Se fierbe totul 10 minute, dupa care se adau­ga orezul spalat. Se continua fierberea, pana ce toate ingredientele sunt patrunse. Spre sfarsi­tul fierberii se adauga zeama de varza fiarta separat. Se mai lasa cateva minute, se potriveste gustul cu sare si se adauga verdeata tocata marunt.

Scrie un comentariu sau o intrebare: