Ciorba de Porc taraneasca

Ingrediente pentru 5-6portii de Ciorba de Porc taraneasca:

  • carne de porc 400 g;
  • ceapa 60 g;
  • morcov 60 g;
  • elina si albitura 100 g;
  • ardei gras 50 g;
  • cartofi 150 g;
  • varza alba 150 g;
  • rosii proaspete sau in bulion 100 g;
  • o lingura de pasta de tomate;
  • mazare sau fasole verde din conserva 100 g;
  • o lingurita de Knorr Delikat;
  • sare si sare de lamaie dupa gust;
  • o legatura mica de patrunjel sau leustean.

Cum se prepara Ciorba de Porc taraneasca ?

Carnea de porc se spala, se taie bucatele si se pune la fiert in apa rece. Se spumeaza si se continua fierberea pana ce carnea este pe jumatate fiarta. Se adauga ceapa taiata marunt, legumele radacinoase taiate taraneste si o lingurita de Knorr Delikat. Dupa 7-8 minute de fierbere se adauga varza alba taiata careuri, cartofii taiati cuburi si ardeiul gras taiat marunt. Cand s-au fiert cartofii, se adauga rosiile decojite si taiate cubu-lete, pasta de tomate diluata cu putina zeama de la ciorba si mazarea sau fasolea din con­serva. Se mai lasa 10 minute la foc potrivit, dupa care se potriveste gustul cu sare si sare de lamaie. Se serveste fierbinte cu verdeata tocata.

Scrie un comentariu sau o intrebare: