Ciorba de Pasare cu Legume

Ingrediente pentru 5-6portii Ciorba de Pasare cu Legume:

  • carne de pasare 500 g;
  • morcov 60 g;
  • telina si albitura 150 g;
  • ceapa 60 g; praz 100 g;
  • ardei gras 100 g;
  • dovlecei 100 g;
  • taitei de casa sau paste fainoase din comert 100 g;
  • rosii proaspete sau in bulion 200 g;
  • zeama de varza 5-600 ml;
  • sare si Knorr Delikat dupa gust;
  • patrunjel sau leustean.

Cum se prepara Ciorba de Pasare cu Legume:

Carnea de pasare se curata, se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa rece. Se spumeaza, se adauga o lingurita de Knorr Delikat si se fierbe 20-30 minute.
Se adauga zarzavatul si prazul taiat marunt, iar spre sfarsitul fierberii se adauga ardeiul gras taiat marunt si dovleceii taiati feliute. Se continua fierberea inca cateva minute si se adauga taiteii de casa si rosiile, decojite si taiate felii. Se lasa la foc potrivit, pana ce toate ingredientele sunt bine fierte, dupa care se adauga zeama de varza fiarta separat. Se potriveste gustul cu sare, iar inainte de servire se adauga leustean tocat marunt.

Scrie un comentariu sau o intrebare: