Ciorba de Loboda

Ingrediente pentru 5-6portii de Ciorba de Loboda:

  • ceapa 60 g;
  • morcov 50 g;
  • telina 50 g;
  • albitura 50 g;
  • ulei 30 ml;
  • orez 75 g;
  • loboda 600 g;
  • bors 5-600 ml;
  • sare si o lingurita de Knorr Delikat;
  • putin patrunjel sau leustean.

Cum se prepara Ciorba de Loboda:

Zarzavatul se taie marunt si se caleste in ulei cu putina apa. Se stinge cu supa sau apa cu o lingurita de Knorr Delikat si se fierbe. Dupa aproximativ 10 minute se adauga orezul spalat si se continua fierberea. Se fierb impreuna inca 10 minute, dupa care se adauga loboda spalata si taiata fasii. Cand toate ingredientele sunt fierte se adauga borsul fiert separat si se potri­veste gustul cu sare. inainte de servire se adauga verdeata tocata marunt Aceasta ciorba usoara se poate servi calda sau rece.

Scrie un comentariu sau o intrebare: