Ciorba de Dovlecei cu Iaurt

Ingrediente pentru Ciorba de Dovlecei cu Iaurt :

  • morcov 60 g;
  • ceapa 60 g;
  • telina si albitura 100 g;
  • orez 75 g;
  • dovlecei 500 g;
  • iaurt 300 g;
  • Knorr Delikat, sare si sare de lamaie dupa gust;
  • marar sau patrunjel.

Cum se prepara Ciorba de Dovlecei cu Iaurt ?

Zarzavatul se taie marunt si se pune la fiert in supa (R 80, 81) sau apa cu o lingurita de Knorr Delikat.   Se  fierbe  circa   10 minute,  dupa care se adauga orezul spalat. Dovleceii se taie cubulete si se adauga in ciorba.
Dupa ce toate ingredientele sunt bine fierte, se adauga iaurtul si se mai lasa doar cateva minute la foc mic. Se potriveste gustul  cu sare  si  sare de lamaie, iar inainte de servire se adauga ver­deata tocata marunt.

Scrie un comentariu sau o intrebare: