Ciorba de Crap

Ingrediente pentru 5-6 portii de Ciorba de Crap:

  • morcov 100 g;
  • telina si albitura 150 g;
  • ceapa 60 g;
  • ulei 30 ml;
  • o lingura de pasta de tomate;
  • crap 500 g;
  • ardei gras 50 g;
  • bors 4-500 ml;
  • rosii proaspete sau in bulion 200 g;
  • sare si Knorr Delikat dupa gust;
  • putin patrunjel si leustean.

Cum se prepara Ciorba de Crap ?

Morcovul, telina si albitura se taie marunt si se pun la fiert in apa cu o lingurita de Knorr Delikat. Ceapa taiata marunt se prajeste in ulei, apoi se adauga pasta de tomate si se prajesc impreuna cu ceapa inca putin.
Se sting cu putina apa, apoi se toarna in oala si se continua fierberea inca 10 minute. Se adau­ga crapul curatat, spalat si taiat bucati, impreuna cu ardeiul gras taiat marunt si rosiile decojite si taiate felii. Borsul se fierbe separat si se adauga la ciorba la sfarsitul prepararii. Se potri­veste gustul cu sare, iar inainte de servire se adauga patrunjelul si leusteanul tocat.

Scrie un comentariu sau o intrebare: