Ceai Alb

postat de Alecia Dumitraşcu in categoria Slăbire pe 16 Aprilie | 1 parere

Ceaiul alb este un ceai foarte des folosit in curele de slabire si este un derivat am putea spune al ceaiului verde care nu mai are nevoie de nici o prezentare. Ceaiul alb contine cantitati foarte mari de cafeina si mictronutrienti care impreuna il fac foarte puternic si eficient in lupta impotriva kilogramelor in plus. El este foarte bogat in antioxidanti si pe langa efectele sale de scadere in greutate, are efecte benefice si asupra organismului prevenind aparitia cancerului si a bolilor cardiace.

S-au facut numeroase studii despre ceai alb in urma caruia s-a dovedit faptul ca acesta este unul dintre cele mai sanatoase sortimente de ceai, indiferent ca il folosim ca un ceai de slabire sau pur si simplu ca pe un ceai normal. Ceaiul alb mai este folosit in tratarea sau prevenirea aparitiei bolilor de inima, cancerului, diabetului sau imbatranirii (acesta este si motivul pentru care el a mai primit denumirea de ceaiul tineretii).

Daca va intrebati cum actioneaza ceaiul alb in curele de slabire, ei bine el actioneaza suprimand pofta de mancare, la fel ca o mare parte din ceaiurile pentru slabire existente. Consumand regulat ceai alb, senzatia de a manca din ora in ora sau de a consuma dulciuri si alte alimente nesanatoase va dispare, permitandu-va astfel sa slabiti si / sau sa va mentineti in forma. Trebuie sa fac o mica precizare si anume ca in curele de slabire in care veti folosi ceai alb, este interzis sa consumati lapte sau sa il indulciti cu zahar, deoarece astfel riscati ca ceaiul sa nu aiba nici un efect.

Preparare ceai alb

Pentru efecte maxime, este bine ca ceaiul alb sa fie preparat corespunzator, asadar cititi cu atentie randurile ce urmeaza. Prima data trebuie sa va hotarati cum doriti sa il consumati: rece sau cald.

In cazul in care veti consuma ceai alb rece, adaugati aproximativ 10 grame de ceai alb intr-un vas peste care veti pune 0.5 l de apa fierbinte. Lasati-l timp de 5 minute la macerat, strecurati-l si puneti ceaiul intr-o cana in care veti adauga cuburi de gheata.

Daca doriti sa consumati ceai alb cald, procedura de preparare este destul de simpla la fel ca la orice alt tip de ceai, singura mentiune fiind ca trebuie lasat la macerat aproximativ 10 minute. Un pont pentru a obtine un ceai mai frumos aromat este acela ca inainte de a-l pune la macerat, sa lasati frunzele impreuna cu cateva picaturi de apa fierbinte pentru a iesi aroma din el.

Cateva articole pe aceeasi tema care te-ar putea interesa:

Ceai Alb 1 parere / comentariu

  1. [...] ceaiul alb este un protector al inimii, deoarece este dovedit stiintific ca persoanele care consuma doua cani de ceai alb in fiecare zi au sanse mai mari de a trece cu bine peste un atac de [...]

Scrie un comentariu, intrebare sau parere